fredag 21 augusti 2009

FÖRSTA VECKAN SLUT

Nu är det fredag och första veckan av skolan är slut och det är så många mer kvar.
Vi hade ingen nollning igår, utan vi var i skogen och lärde oss överlevnads grejer och sånt. Det var inte så kul... Men idag hade vi nollning. Det var inte som på Soltorg, utan våra treor knackade på dörren när dom skulle komma in och hämta oss. Dom är lite snällare här. Men dom ser ut och ha mycket roligare på soltorgs nollning. Våran började med att vi stod i ring och lärde oss varandras namn, sen fick vi fika. och här så sa vi: Herregud är det här allt?!
Men sen målade dom oss i ansiktet med lila färg och delade upp oss i lag. Jag fick ett fint skägg, två prickar på kinderna, en på näsan och ett hej skrivet i pannan. Fick ingen bild på det eftersom jag tvättade bort färgen.
Men sen skulle vi tävla mot det andra laget. Då fick vi springa med en galge mellan benen och sen fick vi en lista med olika saker som vi skulle fotta och en kamera. Det var faktist kul! :)
Sen körde vi norsk fylla där mans ka spring med huvudet nerböjt mot en pinne tills man blir jättyr och sen försöka springa tillbaka. Det var vår nollning! Kul..
Efter skolan gick vi och kollade på soltorgs nollning på stan. Vi hittade också en jätte mysig marknad där, som hade en massa god mat, jätte söta tekoppar och en massa engelskt godis.

2 kommentarer:

Giina sa...

haha jaa tyckte det var kul :D var du tvungen att ta upp den där bilden ? ;d höhö

Linnea Holgersson sa...

Jag hade en värre hahaxD Du ska tacka mig:O